Meer dan 5.000 geregistreerde handelsklanten.

Een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa!

Omvormer reparatie

Heb je als installateur veel te maken met defecte omvormers van klanten? Omvormers die niet meer aan gaan of elke keer foutmeldingen geven? Kies dan voor het repareren van de omvormer. Dit is een veel duurzamere en bovenal goedkopere manier om jouw klant te voorzien van een nieuwe omvormer. 

Over het algemeen is namelijk niet de complete omvormer, maar slechts een of meerdere componenten defect. Na het repareren van de omvormer krijg je 3 jaar garantie op het goed werken van de omvormer. Interesse? Dien een reperatieverzoek in!

Scope 10 & 12 inspectie

Een Scope 12 inspectie is een complete, onafhankelijke, controle van de zonnepaneel installatie. Een goed onderhouden en geïnspecteerde PV-installatie biedt voordelen voor de eindgebruiker. Een Scope 12 inspectie is verplicht voor alle zakelijke zonnepanelen installaties. Een Scope 12 inspectie voor woningen is niet verplicht, maar wel verstandig!

Om als bedrijf een brand- of opstalverzekering af te mogen sluiten, moet u in veel gevallen aantonen dat de elektrische installatie brandveilig is. Door periodiek de elektrische installaties te onderwerpen aan een Scope 10 inspectie, kan de brandveiligheid gewaarborgd worden.

Solar engineering

Laat een 3D engineering maken voor jouw klant en laat zo zien dat je een professioneel zonne-energie installateur bent. Je klant ontvangt een nauwkeurige opbrengstverwachting in kWh per jaar, daarnaast een 3D uitwerking van het systeem. 

Het is ook mogelijk een eventuele schaduwanalyse te laten maken, waarmee inzichtelijk wordt gemaakt wat het jaarlijkse verlies is. Zo ontvangt jouw klant een realistisch en professioneel advies zodat er geen verassingen kunnen ontstaan!