Meer dan 5.000 geregistreerde handelsklanten.

Een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa!

Ons verhaal

Met meer dan 5.000 geregistreerde handelsklanten is Search4Solar een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa. De fotovoltaïsche online winkel – van professionals voor professionals. Wij brengen vraag en aanbod samen!

We bieden onze zakelijke klanten een online-platform waar ze direct vragen kunnen stellen of aankopen kunnen doen – snel en ongecompliceerd-. Ons productassortiment, met honderden verschillende typen zonnepanelen en omvormers en een continu groeiend assortiment van accessoires, kunt u tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Verder bieden wij fabrikanten en groothandels een zeer gemakkelijke manier om via onze webshop hun producten in de markt te zetten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Met onze online marktplaats en onze gevestigde nieuwsbrief bieden wij een goede bereikbaarheid binnen de Europese fotovoltaïsche industrie.

Met duizenden beschikbare zonnepanelen, omvormers en accessoires biedt onze online handelsplatform u de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen te kopen. De volgende onderdelen kunt u als zakelijke klant bij ons afnemen:

·      Zonnepanelen
·      Omvormers
·      Micro omvormers
·      Laadpalen
·      Kabels & connectoren
·      Kabel management
·      Batterijen

Het inkopen voor de juiste prijs was nog nooit zo makkelijk! Ons team van Search4Solar staan altijd voor je klaar!

Ons team

 • Bart Wansink

  Founder

 • Martijn Baan

  Operationeel Manager

 • Leen van Bellen

  Business Development Manager

 • Linda de Bruin

  Office Manager

 • Jacqueline Lauinger

  Financiële Administratie

 • Angela Grandia

  Administratief Medewerker

 • Christiaan Plazonja