Meer dan 5.000 geregistreerde handelsklanten.

Een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa!

Trina Solar zonnepanelen sinds 1997

Trina Solar zonnepanelen sinds 1997

Search4Solar |

Trina Solar produceert sinds 1997 zonnepanelen van hoge kwaliteit. Het bedrijf is op dit moment één van de toonaangevende fabrikanten en heeft wereldwijd nu meer dan 50 GW aan zonnepanelen geleverd. Trina Solar is in 1997 opgericht door Gao Jifan. Als pionier op het gebied van zonne-energie hielp Trina Solar bij het veranderen van deze zonne-energie branche, zo groeide de fabrikant snel van een van de eerste PV-ondernemingen in China tot een wereldleider in zonnepanelen. 

Vanaf het eenvoudige begin in China is Trina Solar wereldwijd uitgebreid. Ze verkopen hun producten nu in meer dan 100 landen en hebben regionale hoofdkantoren in Singapore, Tokio, Zürich, Dubai, San Jose en Miami, wereldwijde verkoopkantoren in Spanje, Mexico, Chili, Italië, Duitsland, Australië, Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Colombia, Brazilië, India en fabrieken in Vietnam en Thailand.

Trina Solar zonnepanelen: een betrouwbare investering

De zonnepanelen fabrikant is een van de financieel sterkste fabrikanten in de branche. Trina Solar wordt gerangschikt als een van de meest rendabele zonnepanelen fabrikanten en een samenwerking met het bedrijf is dan ook een gedegen en betrouwbare investering op lange termijn.

Trina Solar zonnepanelen

De producten van Trina Solar hebben altijd een hoge betrouwbaarheid en solide prestaties behaald door de toewijding aan het kwaliteitsbeleid. Bij Trina Solar controleert men de kwaliteit strikt tijdens elke stap van het fabricageproces, van siliciumkristallisatie tot installatie in het veld. Ze garanderen de kwaliteit van de zonnepanelen met een toonaangevende levenslange vermogensgarantie van 25 jaar.

Innovatieve en wereldwijde doorbraken en records

Door een toewijding aan innovatief onderzoek en ontwikkeling, blijft Trina Solar de normen bepalen voor zonnepanelen en zonnecellen prestaties. Sinds 2011 is de Chinese fabrikant verantwoordelijk voor een aantal wereldwijde doorbraken en hebben ze twintig wereldrecords gevestigd op het gebied van efficiëntie van zonnecellen en vermogen van zonnepanelen.

Populair bij Search4solar

De PV-modules van Trina zijn populair en één van de meest verkochte zonnepanelen bij Search4solar. Met name de TSM-335DE06M(II) is een populair paneel en uitermate geschikt om toe te passen op bedrijfsdaken en PV-velden. Dit mono paneel heeft een vermogen van 335 Watt Piek en een zeer geschikte afmeting van 1698 x 1004 x 35 mm. De combinatie van het hoge vermogen, de gangbare afmeting en het lichte gewicht van 19KG maakt deze module zeer gewild.