Meer dan 5.000 geregistreerde handelsklanten.

Een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa!

LONGi Solar is dé mono kristallijne zonnepanelen fabrikant

LONGi Solar is dé mono kristallijne zonnepanelen fabrikant

Search4Solar |

LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte mono kristallijne zonnepanelen en zonnecellen. Het bedrijf focust zich al 19 jaar op mono zonnepanelen en zonnecellen en is de grootste toeleverancier van mono kristallijne zonnepanelen in de wereld. Verwacht wordt dat eind 2020 de productiecapaciteit de mijlpaal van 45GW gaat bereiken.

LONGi Solar behoort tot de top 4 in de wereld, als het gaat om de afzet van zonnepanelen en is de nummer 1 mono zonnepanelen leverancier. Met een hoofdkantoor in Xi’ an, China en kantoren in Japan, Duitsland, Verenigde Staten, India, Maleisië en Australië is het bedrijf vertegenwoordigd over de hele wereld.

Met een sterke focus op R&D, productie en sales & marketing is LONGi in staat om innovatieve en zeer hoogwaardige mono zonnepanelen te produceren en blijven ze zich inzetten voor de wereldwijde promotie van mono kristallijne technologie.

De missie van LONGi Solar

LONGi is toegewijd om hun leiderschap te behouden in de productie van monokristallijne zonnepanelen. Door deze focus levert het bedrijf wereldwijd zonnepanelen met een hogere efficiëntie.

Hiermee stimuleert de fabrikant de ontwikkeling van de zonnepanelen industrie en dragen ze hun steentje bij aan een groenere wereld voor toekomstige generaties.

Longi solar module
LONGi Solar hoog vermogen, mono PERC cel zonnepanelen

LONGi zonnepanelen bij Search4solar

Wij hebben een ruim aanbod van LONGi zonnepanelen beschikbaar. Het aanbod varieert van 310Wp modules tot 450Wp modules en van 60 cellen tot 144 cellen. Een hardloper is de LR4-72HPH-445M module. Dit zonnepaneel van 445WP heeft 144 cellen en een paneelefficiëntie van 20,48%. De afmeting van het paneel is 2093mm x 1038mm x 35mm en heeft een gewicht van 24kg. De productgarantie is 12 jaar en de vermogensgarantie ligt op 84% na 25 jaar. Door de gebruikte halfgeleidertechnologie hebben de panelen een langzamere degradatie dan bij volwaardige cellen. Alles bij elkaar is de LR4-72HPH 445M een solide module voor grootschalige projecten!