Meer dan 5.000 geregistreerde handelsklanten.

Een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa!

Jolywood zonnepanelen; Werelds marktleider van N-type modules

Jolywood zonnepanelen; Werelds marktleider van N-type modules

Search4Solar |

Jolywood zonnepanelen voor commerciële projecten

Jolywood is opgericht in 2008 en is een Chinese high-tech onderneming. Het bedrijf werd in 2014 met succes genoteerd op de beurs in Szenzhen (code: 300393). Het bedrijf richt zich op innovatieve onderzoek en ontwikkeling (R&D), productie van hoogwaardige fotovoltaïsche halffabricaten, zonnecellen en Jolywood zonnepanelen. Als ‘s-werelds grootste producent van N-type bifacial zonnecellen en zonnepanelen met een productiecapaciteit van 3,4 GW en 's werelds grootste producent van backsheets met een marktaandeel van 30%, behaalde Jolywood de derde plek in de Photon Financial Health Ranking.

https://www.youtube.com/embed/EkxpbVaUKtc

De Jolywood zonnepanelen lenen zich uitstekend voor projecten waar een hoge energie prestatie benodigd is. De efficiëntie van de n-type cellen is 23,5 procent, wat meer is dan bij p-type producten. Bovendien treedt er geen door licht veroorzaakte degradatie (LID) op bij de n-type zonnepanelen en is het jaarlijkse energieverbruik van de zonnepanelen minder dan 0,4 procent. Dit betekent dat de Jolywood zonnepanelen na 30 jaar nog steeds meer dan 87,4 procent van hun oorspronkelijke prestaties zouden hebben.

Jolywood zonnepanelen scoren hoog op innovatie

Jolywood new material is het eerste backsheet bedrijf ter wereld dat de Amerikaanse UL-certificering, Duitse TUV-certificering, Japan JET internationale certificering en China CQC-certificering heeft behaald. Het is ook een van de eerste bedrijven die het CQC-zonneachterpaneel "Top runner" -certificering heeft behaald.

Het bedrijf heeft meer dan 60 patentaanvragen met betrekking tot fotovoltaïsche backsheet-producten, waarvan er meer dan 40 zijn gepatenteerd. Het bedrijf heeft ook meegewerkt aan het opstellen van nationale normen voor backsheets.

Het bedrijf heeft het enige CNAS & TUV NORD dual-gecertificeerd fotovoltaïsch dunne filmlaboratorium in China, het technische O&O-team bestaat uit meerdere PhDs en professoren. Het bedrijf werkt ook voortdurend samen met bekende universiteiten en academies in binnen- en buitenland om zich in te zetten voor de O&O en industrialisatie van fotovoltaïsche backsheet materiaal.

Het bedrijf staat vermeld als een van de belangrijkste hightechbedrijven van het Nationaal fakkel programma, het laboratorium heeft de nationaal CNAS-certificering behaald en staat vermeld als het Jiangsu onderzoekscentrum voor dunne-film technologie.

Jolywood zonnepanelen