Meer dan 5.000 geregistreerde handelsklanten.

Een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa!

Jinko zonnepanelen inkopen

Jinko zonnepanelen inkopen

Search4Solar |

Jinko Solar is een van de toonaangevende fabrikanten die op dit moment de beste zonnepanelen produceren. Bij Search4Solar kunt u eenvoudig prijzen opvragen van de zonnepanelen van Jinko Solar, maar ook bijvoorbeeld Trina Solar en Longi Solar.

Wij zorgen dat u als installateur voor de beste prijs zonnepanelen kan inkopen.

Jinko Solar

Jinko Solar is een van de grootste en meest innovatieve zonnepanelen fabrikanten ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en distribueert zonnepanelen en zonnepaneel oplossingen over de hele wereld. Met een productie capaciteit van 16GW voor zonnepanelen, 10.6GW voor zonnecellen, meer dan 15.000 werknemers, 7 productie faciliteiten verspreid over de wereld en 14 kantoren wereldwijd behoort Jinko Solar tot de top 10 grootste zonnepanelen fabrikanten.

Grootste fabrikant van zonnepanelen

Jinko zonnepanelen bereiken een zeer hoog rendement, door de geavanceerde technologieën in de modules. Het merk wordt daardoor vooral bij grote installaties gebruikt. Dit omdat Jinko lage prijzen combineert met een goede kwaliteit en goede bankgaranties kan voorleggen.

Prijzen vergelijken zonnepanelen

Wij kunnen voor u als installateur meerdere prijzen opvragen rechtstreeks bij de fabrikant of bij gerenommeerde distributeurs.