Meer dan 5.000 geregistreerde handelsklanten.

Een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa!

Account manager zonnepanelen (bepaal je eigen salaris)

Search4Solar is een online inkoop platform voor zonnepanelen en omvormers. Wij bieden installateurs de beste zonnepanelen tegen een uitstekende prijs.

Functieomschrijving

Als zelfstandig verkoper in de PV-industrie zoek je contact met installateurs om zonnepanelen en omvormers te verkopen. Binnen jouw eigen regio promoot, adviseer en verkoop je onze merken die wij voeren op het platform waarbij installateurs diverse merken zonnepanelen en omvormers kunnen kopen.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Acquisitie, van nieuw installateurs op ons platform
  • Binnenhalen van opdrachten via ons platform
  • De opbouw van een klantenbestand
  • Projectbegeleiding van installateurs


Functie eisen

De juiste kandidaat beschikt over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht. Daarnaast beschik je over uitstekende commerciële en contactuele vaardigheden én heb je een hoge gunfactor. Verder ben je buitengewoon gedreven om nieuwe business te genereren.

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring in een salesfunctie en/of ervaring in de zonne-energie branche dient de voorkeur.
  • Er is een mogelijkheid dit in dienstverband of op basis van freelance te doen.

Binnen onze snelgroeiende onderneming bestaat de mogelijkheid om jouw ondernemerschap te combineren met de gedrevenheid en professionaliteit van ons enthousiaste en ervaren team, dat voor jou als platform fungeert om je te kunnen focussen op jouw kwaliteiten op het gebied van sales. Wij bieden een basissalaris/ vergoeding met een uitstekend resultaatafhankelijke provisie over de gerealiseerde verkopen.

Herken jij je in dit profiel? Vertel ons dan waarom we juist met jou een intensief samenwerkingsverband aan moeten gaan en wie weet vertegenwoordig jij straks onze snelgroeiende onderneming in de meest innovatieve markt van Europa.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Wansink b.wansink@search4solar.com