N-type zonnepanelen, de volgende generatie

N-type zonnepanelen

N-type zonnepanelen zijn de nieuwe standaard voor de komende jaren. Deze panelen hebben een hogere efficiëntie dan P-type zonnepanelen. Het verschil zit hem in de zonnecellen. De N-type Mono zonnecellen worden in fosfor gedoopt waardoor er een veel langzamere veroudering optreed en er tot 30 jaar vermogensgarantie kan worden gegeven.

Naast de langere vermogensgarantie en de lagere degradatie (0,4% per jaar in plaats van 0,6% bij standaard cellen) haal je met deze modules ook een hogere kWh per Watt piek. Over een periode van 25 jaar halen N-type pv panelen tot wel 15% meer kWh uit de zon. Daarnaast presteren de panelen beter bij een lagere lichtinval.

Hoog vermogen zonnepanelen

Met de N-type zonnepanelen haal je meer kilowatt uren uit je dak. De modules komen in verschillende hoge vermogens en met handelbare afmetingen en gewicht. Zo zijn deze modules ook uitermate geschikt voor de residentiële markt en bedrijfsdaken.

N-type-zonnepanelen
40.000 N-type bifaciale zonnepanelen voor zonnepark Rilland, op de oevers van het Schelde-Rijn kanaal. Het is momenteel de grootste bifaciale energiecentrale van Europa.

N-type zonnepanelen bij Search4solar

Bij Search4solar hebben we diverse N-type modules beschikbaar. Met name Jolywood produceert mooie en hoog vermogen N-type bifaciale zonnepanelen. Variërend van 335 watt piek tot 415 watt piek en van 72 cellen tot 144 cellen heeft Jolywood voor elk project een oplossing. Maar ook andere zonnepanelen merken zullen snel volgen met dit type modules, waarvan wij denken dat het de standaard gaat worden.

Ben jij op zoek naar bepaald N-type modules, laat het ons dan weten en wij gaan vrijblijvend voor je op zoek. We zoeken binnen ons ruime netwerk naar een passende oplossing voor jouw project.

Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op email
Email
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email

Anderen bekeken ook

nl_NLDutch
50%

Je bent op de helft!

Waar mogen wij ons vrijblijvende aanbod heen sturen?

Solartraders producten

Je gegevens zijn veilig bij ons en je kunt je elk moment afmelden!

Ben je op zoek naar een bepaald type zonnepaneel of omvormer?

Laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek! Doe vrijblijvend een aanvraag en ontvang meerdere offertes.

Solartraders producten