Leapton LP158*158-M-60-H/MH zonnepanelen

Leapton zonnepanelen

De Leapton zonnepanelen kenmerken zich door een uitstekende efficiëntie. De Leapton LP158*158-M-60-H/MH 340 watt piek zonnepanelen hebben bijvoorbeeld een efficiëntie van maar liefst 20,15%. Deze half cut panelen bestaan uit 2 keer 60 cellen, in totaal dus 120 cellen.

De panelen halen met name een hogere efficiëntie door de half cut technologie. Dit betekent dat het paneel als het ware in tweeën is gedeeld. Valt er bijvoorbeeld schaduw op de onderste 60 cellen van het paneel, dan hebben de bovenste 60 cellen hier geen last van.

Het mono kristallijne zonnepaneel presteert ook goed bij bewolking en weinig zoninstraling. Met de afmeting van 1684mm*1002mm*35mm, een gewicht van 19kg, een product garantie van 15 jaar en een vermogensgarantie van 80% na 25 jaar is het een ideaal paneel voor de residentiële markt.

Leapton zonnepanelen
Leapton zonnepanelen, opgericht in 2012 in Japan

Leapton Solar sinds 2012

Leapton Solar is een zonnepanelen fabrikant die zich focust op de productie van zonnecellen, zonnepanelen, montagesystemen en omvormers. Het bedrijf is opgericht in Kobe, Japan in 2012.

De zonnepanelen fabriek is opgericht in Changshu, Jiangsu in 2017, en richt zich op de productie en verkoop van de zonnepanelen. Met de meest geavanceerde geautomatiseerde productielijn ter wereld is de jaarlijkse productiecapaciteit van de zonnepanelen maar liefst 600MW.

Leapton zonnepanelen bij Search4Solar

We hebben op ons platform een ruim aanbod van Leapton modules. De voorraden zijn beschikbaar in Nederland, dus snel geleverd indien nodig. Het aanbod varieert vanaf 330 watt piek full black zonnepanelen tot aan de hoog vermogen modules LP166*166-M-60-MH 370 watt piek.

Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op email
Email
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email

Anderen bekeken ook

nl_NLDutch
50%

Je bent op de helft!

Waar mogen wij ons vrijblijvende aanbod heen sturen?

Solartraders producten

Je gegevens zijn veilig bij ons en je kunt je elk moment afmelden!

Ben je op zoek naar een bepaald type zonnepaneel of omvormer?

Laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek! Doe vrijblijvend een aanvraag en ontvang meerdere offertes.

Solartraders producten