Grootste fabrikant N-type zonnepanelen

Jolywood zonnepanelen

Search4solar heeft diverse zonnepanelen merken voor zonneparken op het platform staan. Een bekend merk Jolywood heeft inmiddels al diverse projecten uitgeleverd waarbij deze zonnepanelen worden toegepast in verschillende landen zoals Frankrijk, Duitsland en Griekenland.

Bij een project in Griekenland worden in totaal 1155 modules toegepast. Deze zonnepanelen worden aangesloten op SMA omvormers en op een montage systeem welke de zon volgt.

Jolywood kenmerkt zich door een bewezen N-type technologie waarbij de zonnepanelen een bifaciale werking hebben.

Het project is slechts een start van vele andere mooie projecten welke Search4solar levert in samenwerking met Jolywood.

Wie is Jolywood?

Jolywood is opgericht in 2008 en is een Chinese high-tech onderneming. Het bedrijf werd in 2014 met succes genoteerd op de beurs in Szenzhen (code: 300393). Het bedrijf richt zich op innovatieve onderzoek en ontwikkeling (R&D), productie van hoogwaardige fotovoltaïsche halffabricaten, zonnecellen en zonnepanelen, systeemintegratie en overige producten. Als ‘s-werelds grootste producent van N-type bifacial zonnecellen en zonnepanelen met productiecapaciteit van 3,4 GW en ‘s werelds grootste producent van backsheets met een marktaandeel van 30%, behaalde Jolywood de derde plek in de Photon Financial Health Ranking.

Jolywood zonnepanelen
Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op email
Email
Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op linkedin
Deel op email

Anderen bekeken ook

nl_NLDutch
50%

Je bent op de helft!

Waar mogen wij ons vrijblijvende aanbod heen sturen?

Solartraders producten

Je gegevens zijn veilig bij ons en je kunt je elk moment afmelden!

Ben je op zoek naar een bepaald type zonnepaneel of omvormer?

Laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek! Doe vrijblijvend een aanvraag en ontvang meerdere offertes.

Solartraders producten