Kopen

Categorieën 

Merken 

Alle merken bekijken

Informatie

Solar Outlet

Jinko zonnepanelen inkopen

Jinko Solar is een van de toonaangevende fabrikanten die op dit moment de beste zonnepanelen produceren. Bij Search4Solar kunt u eenvoudig prijzen opvragen van de zonnepanelen van Jinko Solar, maar ook bijvoorbeeld Trina Solar en Longi Solar.

Wij zorgen dat u als installateur voor de beste prijs zonnepanelen kan inkopen.

Jinko Solar

Jinko Solar is een van de grootste en meest innovatieve zonnepanelen fabrikanten ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en distribueert zonnepanelen en zonnepaneel oplossingen over de hele wereld. Met een productie capaciteit van 16GW voor zonnepanelen, 10.6GW voor zonnecellen, meer dan 15.000 werknemers, 7 productie faciliteiten verspreid over de wereld en 14 kantoren wereldwijd behoort Jinko Solar tot de top 10 grootste zonnepanelen fabrikanten.

Grootste fabrikant van zonnepanelen

Jinko zonnepanelen bereiken een zeer hoog rendement, door de geavanceerde technologieën in de modules. Het merk wordt daardoor vooral bij grote installaties gebruikt. Dit omdat Jinko lage prijzen combineert met een goede kwaliteit en goede bankgaranties kan voorleggen.

Prijzen vergelijken zonnepanelen

Wij kunnen voor u als installateur meerdere prijzen opvragen rechtstreeks bij de fabrikant of bij gerenommeerde distributeurs.


Delen via:

Gerelateerde berichten

6 juli 2020
Jolywood bifaciale zonnepanelen

Het zonnepark in Donaueschingen heeft 4,2 megawatt aan zonnepanelen. De bifaciale Topcon zonnepanelen van de Chinese fabrikant Jolywood beloven een […]

14 juli 2020
Te kort aan zonnepanelen

Nederlandse en Vlaamse importeurs van zonnepanelen stellen dat de tekorten aan zonnepanelen en omvormers, die ontstaan zijn door de uitbraak […]

13 augustus 2020
Jolywood onthult nieuw dubbelzijdig zonnepaneel van 615 wattpiek

Jolywood zonnepanelen zijn de beste zonnepanelen die er zijn.