Suntech STP445S-B72 zonnepanelen

Suntech STP445S-B72 bifaciale dubbel glas zonnepanelen

De Suntech STP445S-B72 zonnepanelen hebben een zeer hoge performance en bestaan uit 144 PERC cellen. Het half cut bifaciale mono kristallijne zonnepaneel heeft een uitstekende efficiëntie van maar liefst 20,4%. Door het gebruik van bifaciale cellen en dubbel glas haalt het paneel aan de voorkant 445Wp aan vermogen en kan de achterkant nog eens tot 25% aan vermogen halen.

Het paneel heeft ook bij bewolking een uitstekende performance en heeft door het gebruik van de N-bifacial cellen minder kans op micro-cracks. Met een productgarantie van 12 jaar en een prestatiegarantie van 30 jaar op 84.95% van het nominaal vermogen is de Suntech STP445S-B72 uitermate geschikt voor de grote projecten.

De Suntech STP445S-B72 module heeft een uitstekende performance door het gebruik van bifacial PERC cellen en dubbel glas.

Suntech Power sinds 2001

Sinds de oprichting in 2001 heeft Suntech meer dan 22GW aan zonnepanelen geleverd in meer dan 100 landen wereldwijd. Als toonaangevende zonnepanelen fabrikant hebben ze zich gespecialiseerd in het onderzoek en de productie van kristallijn silicium zonnecellen en -modules. Daarnaast heeft de fabrikant zich toegelegd op de verbetering van de productietechnologie en R&D-technologie om de meest betrouwbare en hoogste kwaliteit te garanderen. Suntech streeft ernaar om het meest vertrouwde PV-bedrijf te worden door voortdurende innovatie en op die manier altijd de nieuwste technologie in hun zonnepanelen te integreren.

Suntech STP445S-B72 module beschikbaar bij Search4solar

De Suntech zonnepanelen zijn nu verkrijgbaar bij Search4solar. Suntech staat bekend als een uitstekend zonnepanelen merk. De zonnepanelen kenmerken zich door hun goede performance. In Nederland heeft Suntech een groot marktaandeel. Samen met Canadian Solar, LG Solar, LONGi Solar en Trina Solar behoort Suntech tot de top 5. Deze 5 fabrikanten hebben de meeste zonnepanelen verkocht aan groothandels en epc-bedrijven in Nederland.