Ons verhaal

Met meer dan 1.500 geregistreerde handelsklanten is Search4Solar een van de grootste online handelsplatforms voor zonnepanelen, omvormers en accessoires in Europa. De fotovoltaïsche online winkel – van professionals voor professionals. Wij brengen vraag en aanbod samen!

We bieden onze zakelijke klanten een online-platform waar ze direct vragen kunnen stellen of aankopen kunnen doen – snel en ongecompliceerd-. Ons productassortiment, met honderden verschillende typen zonnepanelen en omvormers en een continu groeiend assortiment van accessoires, kunt u tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Verder bieden wij fabrikanten en groothandels een zeer gemakkelijke manier om via onze webshop hun producten in de markt te zetten, afgestemd op uw wensen en behoeften. Met onze online marktplaats en onze gevestigde nieuwsbrief bieden wij een goede bereikbaarheid binnen de Europese fotovoltaïsche industrie.

Met duizenden beschikbare zonnepanelen, omvormers en accessoires biedt onze online handelsplatform u de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke prijzen te kopen. De volgende onderdelen kunt u als zakelijke klant bij ons afnemen:

·      Zonnepanelen
·      Omvormers
·      Micro omvormers
·      Laadpalen
·      Kabels & connectoren
·      Kabel management
·      Batterijen

Het inkopen voor de juiste prijs was nog nooit zo makkelijk! Ons team van Search4Solar staan altijd voor je klaar!

Ons team

Bart Wansink

Founder

Martijn Baan

Operationeel manager

Leen van Bellen

Business development manager

Linda de Bruin

Office manager

Jacqueline Lauinger

Financiële administratie

Angela Grandia

Administratief medewerker

Christiaan Plazonja

Openstaande vacatures