Kopen

Categorieën 

Merken 

Alle merken bekijken

Informatie

Solar Outlet

Grootste fabrikant N-type zonnepanelen

Search4solar heeft diverse zonnepanelen merken voor zonneparken op het platform staan. Een bekend merk Jolywood heeft inmiddels al diverse projecten uitgeleverd waarbij deze zonnepanelen worden toegepast in verschillende landen zoals Frankrijk, Duitsland en Griekenland.

Bij een project in Griekenland worden in totaal 1155 modules toegepast. Deze zonnepanelen worden aangesloten op SMA omvormers en op een montage systeem welke de zon volgt.

Jolywood kenmerkt zich door een bewezen N-type technologie waarbij de zonnepanelen een bifaciale werking hebben.

Het project is slechts een start van vele andere mooie projecten welke Search4solar levert in samenwerking met Jolywood.

Wie is Jolywood?

Jolywood is opgericht in 2008 en is een Chinese high-tech onderneming. Het bedrijf werd in 2014 met succes genoteerd op de beurs in Szenzhen (code: 300393). Het bedrijf richt zich op innovatieve onderzoek en ontwikkeling (R&D), productie van hoogwaardige fotovoltaïsche halffabricaten, zonnecellen en zonnepanelen, systeemintegratie en overige producten. Als ‘s-werelds grootste producent van N-type bifacial zonnecellen en zonnepanelen met productiecapaciteit van 3,4 GW en 's werelds grootste producent van backsheets met een marktaandeel van 30%, behaalde Jolywood de derde plek in de Photon Financial Health Ranking.

Jolywood zonnepanelen

Delen via: