Jolywood onthult nieuw dubbelzijdig zonnepaneel van 615 wattpiek

Jolywood heeft op de Chinese zonne-energievakbeurs SNEC een nieuw dubbelzijdig zonnepaneel gepresenteerd. De bifaciale pv-module is onderdeel van de zonnepanelenserie Niwa en heeft een vermogen van 615 wattpiek.

In totaal voegt het bedrijf 3 nieuwe zonnepanelen toe aan de zonnepanelenserie: de Niwa Super, de Niwa Pro en de Niwa Black.

NTOPCon
Alle drie de producten maken gebruik van de nieuwste generatie NTOPCon-zonneceltechnologie van Jolywood en kennen een module-efficiëntie van 22,1 procent.

Jolywood introduceerde het merk Niwa vorig jaar op de SNEC en toonde afgelopen week de tweede generatie van de producten. Zhifeng Liu, plaatsvervangend algemeen directeur bij Jolywood, stelt dat de nieuwe generatie ‘aanzienlijke verbeteringen’ heeft aangebracht, zowel qua zonnecelefficiëntie als moduletechnologie. ‘Onze Niwa-producten van de tweede generatie hebben de kernvoordelen van “3 hoge en 3 lage punten”, namelijk hoge efficiëntie, hoge bifacialiteit, hoge betrouwbaarheid, lage degradatie en geen light induced degradation (lid) en lage temperatuurcoëfficiënt.’

Bron Solar Magazine