Kopen

Categorieën 

Merken 

Alle merken bekijken

Informatie

Solar Outlet

Jolywood bifaciale zonnepanelen

Het zonnepark in Donaueschingen heeft 4,2 megawatt aan zonnepanelen. De bifaciale Topcon zonnepanelen van de Chinese fabrikant Jolywood beloven een hogere opbrengst.

De zonnepanelen zijn verticaal geïnstalleerd, doordat de zonnepanelen bificiale zijn kan er een hogere opbrengst gegenereerd worden.

Jolywood zonnepanelen bieden tal van voordelen. De efficiëntie van de n-type cellen is 23,5 procent, wat meer is dan bij p-type producten. Bovendien treedt er geen door licht veroorzaakte degradatie (LID) op bij de n-type zonnepanelen en is het jaarlijkse energieverbruik van de zonnepanelen minder dan 0,4 procent. Dit betekent dat de Jolywood zonnepanelen na 30 jaar nog steeds meer dan 87,4 procent van hun oorspronkelijke prestaties zouden hebben. Bovendien bereiken de zonnepanelen een hoge bifacialiteit. Jolyowood is ervan overtuigd dat de n-type Topcon technologie in de nabije toekomst veel meer zal worden gebruikt bij hoog rendement zonnepanelen.


Delen via:

Gerelateerde berichten

6 juli 2020
Jolywood bifaciale zonnepanelen

Het zonnepark in Donaueschingen heeft 4,2 megawatt aan zonnepanelen. De bifaciale Topcon zonnepanelen van de Chinese fabrikant Jolywood beloven een […]

14 juli 2020
Te kort aan zonnepanelen

Nederlandse en Vlaamse importeurs van zonnepanelen stellen dat de tekorten aan zonnepanelen en omvormers, die ontstaan zijn door de uitbraak […]

13 augustus 2020
Jolywood onthult nieuw dubbelzijdig zonnepaneel van 615 wattpiek

Jolywood zonnepanelen zijn de beste zonnepanelen die er zijn.