Kopen

Categorieën 

Merken 

Alle merken bekijken

Informatie

Solar Outlet

Inkoopprijs stijgt van zonnepanelen

Outlook Q3 zonnepanelen:

Doordat de afname van zonnepanelen in China gaat toenemen en inmiddels de grondstoffen schaars worden zullen de prijzen van zonnepanelen gaan stijgen.

China, waar de marktsituatie stabiel is sinds de corona-uitbraak onder controle is gebracht, zal naar verwachting dit kalenderjaar 43 gigawattpiek aan zonnepanelen installeren. Dat stelt chief analyst Corrine Lin van PV InfoLink.

Stimuleringspakketten helpen Europa
Volgens het onderzoeksbureau hebben wereldwijd tal van landen stimuleringspakketten voor de zonne-energiesector geïnitieerd. Door deze stimulering groeit de afzet en raken grondstoffen schaars.

Prijs stijging van 10%
Er wordt gesproken over een prijsstijging van 10%, bij verschillende fabrikanten zien we dat de prijs met 0,01 cent per WP per september omhoog gaat.

Belangrijk voor elke installateur is dat hij slim gaat inkopen en een juiste forecast gaat geven aan zijn distributeur of fabrikant.


Delen via:

Gerelateerde berichten

6 juli 2020
Jolywood bifaciale zonnepanelen

Het zonnepark in Donaueschingen heeft 4,2 megawatt aan zonnepanelen. De bifaciale Topcon zonnepanelen van de Chinese fabrikant Jolywood beloven een […]

14 juli 2020
Te kort aan zonnepanelen

Nederlandse en Vlaamse importeurs van zonnepanelen stellen dat de tekorten aan zonnepanelen en omvormers, die ontstaan zijn door de uitbraak […]

13 augustus 2020
Jolywood onthult nieuw dubbelzijdig zonnepaneel van 615 wattpiek

Jolywood zonnepanelen zijn de beste zonnepanelen die er zijn.