Search4Solar slaat handen in een met REC Group

Voor de verdere uitbreiding van het inkoop platform heeft Search4Solar een samenwerkingsovereenkomst getekend met REC Group. Door de toenemende vraag van zonnepanelen in Europa en de vraag voor steeds meer Europese zonnepanelen heeft Search4Solar een betrouwbare fabrikant gevonden die hoogwaardige zonnepanelen produceert aldus Bart Wansink oprichter van Search4Solar. REC Group heeft gekozen voor Search4Solar aangezien ze verder willen uitbreiden en denken met Search4Solar een toegevoegde waarde biedt doormiddel van een transparant platform waar inmiddels meer als 1200 installateurs bij zijn aangesloten aldus Gianni Romano Sales manager bij REC Group.

REC Solar: het merk

REC – SOLAR’S MOST TRUSTED REC – Een betrouwbare partner REC is een internationale pionier in zonne-energie met Scandinavische roots. Het bedrijf geniet een sterke reputatie over de hele wereld. Bij REC leggen we ons erop toe om iedereen van schone zonne-energie te voorzien via onze betrouwbare en hoogwaardige producten. ‘Solar’s most trusted’ is meer dan een slogan – het is onze belofte, die we elke dag weer waarmaken met uitstekende producten van hoge kwaliteit voor onze klanten.

Zo helpt REC om elk jaar miljoenen tonnen CO2-uitstoot te besparen en is het een betrouwbare pleitbezorger van zonne-energie, ook voor uw overstap op zonnepanelen. Als internationale pionier met Scandinavische roots en kantoren in de VS, Europa en Azië-Pacific is REC een naam waarop u kunt vertrouwen. Met de hoogwaardige producten van REC profiteert u van langdurige topprestaties voor uw zonne-installatie.

Soorten REC Solar panelen

REC TwinPeak 5 Series

De REC TwinPeak 5 is de vijfde generatie van REC’s meermaals bekroonde TwinPeak Serie en de krachtigste tot nu toe! Met een vermogen van 415 Wp doet de REC TwinPeak 5 nog een schepje bovenop de kracht die de vorige generaties zo succesvol maakten. Goed voor nog meer opgewekte energie en grotere besparingen op de elektriciteitsrekening en Co2 uitstoot.

De REC Twinpeak 5 Serie beschikt over REC’s iconische en gepatenteerde Twin Design, voor nog meer energieopbrengst, zelfs in de schaduw maar ook REC’s supersterke frameontwerp dat belastingen tot 7000 Pa weerstaat. Het paneel komt in aanmerking voor de uitgebreide REC ProTrust Warranty, een garantie van 25 jaar op het product, het vermogen en de arbeid. De garantie op een toonaangevend rendement van minstens 86% op 25 jaar en een onklopbare allround dekking!

 • 415 Wp vermogen in een compact formaat, voor nog meer energieopwekking
 • Meer energieopbrengst dankzij betere prestaties in schaduwrijke omstandigheden
 • Gegarandeerd nog 86% van het vermogen op 25 jaar
 • Komt in aanmerking voor REC’s uitgebreide ProTrust-garantiepakket

 

REC ALPHA PURE-R SERIES

Met een vermogen tot maar liefst 430 Wp in minder dan 2 m² is de REC Alpha Pure-R de ideale keuze op het gebied van vermogen, afmetingen en gewicht. De REC Alpha Pure-R is gebouwd op een loodvrij, RoHS-conform platform met hoogwaardige heterojunctioncellen en soldeervrije verbindingen voor meer duurzaamheid. Het paneel wordt geleverd in een gapless design waardoor het paneel compact blijft en een fenomenale vermogensdichtheid van 223 W/m² bereikt.

Het innovatieve gapless design zorgt voor nog betere prestaties onder gedeeltelijke schaduw, bv. van bomen of schoorstenen. Met zijn volledig zwarte uiterlijk is de REC Alpha Pure-R een elegante oplossing voor woningdaken en klanten die alles willen doen wat ze kunnen voor het milieu.

 • 430 Wp vermogen in een compact formaat voor een hoge vermogensdichtheid van 223 W/m² om meer energie op te wekken en voor meer besparingen op uw energierekening
 • Loodvrij, RoHS-conforme constructie elimineert giftige stoffen en houdt toekomstige generaties veilig
 • Lage paneelstroom van 9 A voor compatibiliteit met moderne optimizers en micro-omvormers
 • Volledig zwarte esthetiek voor een elegant uiterlijk op uw dak
 • Soldeervrije cellen en een supersterk frameontwerp voor verhoogde duurzaamheid – voldoende om zware belastingen tot 7000 Pa te weerstaan
 • Meer energie dankzij betere prestaties wanneer de zon het sterkst is
 • Gegarandeerd nog 92 % van het vermogen na 25 jaar – tot maar liefst 7 % meer dan bij vergelijkbare panelen
 • Komt in aanmerking voor REC’s uitgebreide ProTrust-garantiepakket

 

À propos de Search4Solar

Search4Solar a été fondée pour regrouper l'offre et la demande au sein du Benelux. Entre-temps, Search4Solar a réalisé une feuille de route exceptionnelle en tant que plateforme d'achat de panneaux solaires, d'onduleurs et de solutions de batteries.

L'objectif est de permettre la vente directe de diverses marques de panneaux solaires et d'onduleurs. Nous avons développé une solution de marché qui permet à nos clients d'économiser du temps et de l'argent lors de l'achat de panneaux solaires. L'achat de panneaux solaires et d'onduleurs au meilleur prix n'a jamais été aussi facile ! 

Digne de confiance, professionnel et sécuritaire

Non seulement nous réunissons des fabricants et des entreprises d'installation, mais nous créons également un processus de commande professionnel dans le secteur de l'énergie solaire. 

Ondertussen vertrouwen meer dan 1200 zonne-energie bedrijven in ons en gebruiken ze onze Business to Business online-oplossing dagelijks. Met ons aanbod richten we ons uitsluitend op bedrijven werkzaam in de zonne-energie branche.